Ragadozó a komancsok ellen

Prey ( Predator 5) előzetes

prey.jpg


Augusztus 5.-én jelenik meg a Hulun az új Predator film, a Prey, amihez ma kijött az első hosszabb hivatalos előzetes. Félve írom le, hogy izgalmasnak tűnik, mert eddig az összes Predator folytatást nagyon vártam, de mindegyik orbitális nagy csalódást okozott, beleértve a legutolsó Shane Black rendezést is.


A Prey úgy tűnik visszatér a klasszikus Predator gyökerekhez legalábbis annyiban biztos, hogy bozótharc várható, mint annak idején az első részben, viszont ezúttal a 18. századi amerikában játszódik majd a történet, ahol komancs őslakosokkal és brit kolonistákkal fogja összemérni harci tudását a soron következő yautja vadász.

Ez tulajdonképpen azért is izgi, mert ha emlékszünk még, akkor a  Predator 2 végén Danny Glover karaktere Raphael Andolini 1715 - ös keltezésű fegyverét kapja meg búcsúajándékként a fő-fő vadásztól a végső leszámolás után. Király lenne, ha erre esetleg valamilyen formában lenne utalás a Prey-ben, ha már a 18 században játszódik adná magát, hogy így legyen. 




Tartok viszont attól, hogy a főszereplő komancs csajszi elég zsenge lesz a ragadozóhoz képest, már az előzetes alapján is hihetetlen, hogy ez a kisasszony fogja zsebre vágni a yautját. De remélem tévedek. Meglátjuk Amber Midthunder mit hoz majd ki a szerepből. Egyet viszont nagyon szeretnék kérni, légyszi a yautja ne legyen csaj, tudom, nagy a kísértés, hogy az legyen, de légyszi ne.